Wij Ingrid Jansen & Bernadet Dorresteijn
hebben de handen in één geslagen en hebben onze krachten gebundeld.


Onze creativiteit, levenswijsheid en kennis hebben we in onze producten uitgedrukt.
Het resultaat is ongelooflijk mooi geworden, en daar zijn we reuze trots op!!!

Ingrid

Mijn naam is Ingrid Jansen en ik werk als coach in mijn eigen praktijk. Na jaren op kantoor gewerkt te hebben, ben ik 2015 voor mezelf begonnen om kinderen te helpen met hun problemen.

Mijn kwaliteit en kracht zit vooral in het gegeven dat ik mij, met gemak in een kind kan verplaatsen. Daardoor voelde ik al snel wat een kind daadwerkelijk nodig had. Op deze manier kwamen de ouders in beeld. Want ik voelde intuïtief aan dat de problemen van een kind, niet alleen aan het kind lag maar dat daar ook een uitnodiging lag, voor de ouders, om naar hun eigen gedrag te kijken.

Zo vond er langzaam aan een verschuiving plaats in mijn werkzaamheden en tegenwoordig zijn het de volwassenen, die in hun “eigen spiegel” mogen kijken.

Sinds enkele jaren werk ik samen met Bernadet en hebben wij onze eigen kaarten en kaartenset uitgebracht. Het schrijven van teksten is iets waar ik blij van wordt en voldoening van krijg wanneer het een ander raakt. 

Met veel plezier en liefde schrijf ik mooie teksten die iets in je los maken.

Bernadet

Hallo, Bernadet hier… 
Ik heb 14 jaar gewerkt als onderwijsassistente in het Speciaal onderwijs.  Doordat ik mezelf daar niet meer uit kon dagen en het echte speciale persoonlijke contact steeds minder had met de kinderen raakte ik het plezier kwijt. Mijn passie en liefde voor de kinderen is nooit weggegaan. Naast het beginnen van een eigen bedrijfje ben ik ook PGB gaan doen bij een jonge dame en was ik elke week vrijwillig met kinderen aan het lezen. Wat ik merkte is dat ik bij beide meer bezig was met hun zelfvertrouwen. Dat was toch de basis die ze kwijt waren geraakt. En ze even oprechte aandacht kunnen geven dat was het mooiste. Ik zag ze gewoon groeien en dat gaf mij weer heel veel voldoening. Dat is ook echt waar mijn passie ligt. Mensen laten groeien, weer laten zien wie ze echt zijn en wat hun talenten zijn. Niet denken in beperkingen, maar denken in mogelijkheden! Ik werd na een jaar gevraagd voor onderwijsassistente in het basis onderwijs. Deze uitdaging ben ik aangegaan, dus ik werk nu ook een paar ochtenden in het basis onderwijs. Waar ik vooral veel coachend bezig ben. Met de leerlingen, maar (on)bewust ook met veel leerkrachten. Ik voel veel en zeg dat ook. En dat maakt veel los. Maar brengt hele mooie dingen teweeg.

Zelf ben ik ook verder gegroeid en heb een mooie cursus gedaan waar ik Ingrid ontmoet heb. Dat heeft weer een mooie vervolg gekregen. Samen met Ingrid kan ik lekker sparren over onze gevoelige kant en onze gevoelige kinderen. Ook over wat we anderen misschien kunnen leren van onze eigen ervaringen en leerprocessen. 

Hierdoor zijn we samen mooie producten gaan ontwikkelen waar ons hart een sprongetje van maakt.

Met onze liefde en passie hopen we ook een ander te raken, waarmee mooie ontwikkelingen ontstaan.

 

🌐 Bezoek Onze Website: 

Mindfeel.nl voor meer informatie en om te ontdekken hoe Mindfeel Coaching jou kan helpen op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke bloei.